A HiRez Csomagolástechnika Kft.-t 2001. végén alapították meg, azóta látja el a SAUVEN Marking Ltd., a BV KORTHOFAH, a UNIVERSAL Marking Systems, a UNITED RIBtype valamint a Markteknik AB. termékeinek forgalmazását Magyarországon. E cégek mindegyike olyan berendezések fejlesztésére és gyártására szakosodott, melyekkel megoldhatóak a dinamikusan fejlődő gazdaság által generált nyomtatási feladatok.
Termékpalettájukon megtalálható a legegyszerűbb ipari filctollaktól kezdve a legkorszerűbb digitális berendezésekig szinte minden alkalmazott technológia.

Cégünk elvégzi az általunk forgalmazott berendezések beüzemelésével, szervízelésével és karbantartásával kapcsolatos feladatokat, valamint biztosítja azok használata során felmerülő kellékanyag szükségletet!

Gyorsan fejlődik a jelöléstechnika piaca

A jelöléstechnikai üzletág kialakulásakor még jellemzően mindössze 1-2 sornyi adat feltüntetése volt a cél, esetleg egy lejárati dátum nyomtatása. Mára már vannak olyan cégek is, akik a gyártási folyamat egyes szakaszaiban más-más jelzésekkel látják el ugyanazt a terméket. Ami sokszor csak egy eltérő színű pont, mégis egy különálló munkafolyamat eredménye.

Költséghatékonyan mechanikus jelölőgépekkel

Ebben a gyorsan változó környezetben cégünk azt tűzte ki célul, hogy a partnereinknél felmerülő igényeket a lehető legegyszerűbb, kiemelten mechanikus eszközökkel elégítsük ki! Ez nem azt jelenti, hogy megfutamodunk bármilyen komolyabb kihívás elől, csupán azt, hogy igyekszünk szem előtt tartani az alacsony járulékos és fenntartási költségeket.

Ennek megfelelően a legnagyobb számban értékesített gépeink között megtalálhatóak egyszerű pontjelölő eszközök, mechanikus dátumozók, forgójelölők egyaránt.

Természetesen összetettebb alkalmazások megoldására termékpalettánkon megtalálhatóak flexo-, offszet és digitális nyomtatók is.